Популярната в близкото минало попфолк звезда Сани, която взриви фолккласациите преди

...
Популярната в близкото минало попфолк звезда Сани, която взриви фолккласациите преди
Коментари Харесай

Помните ли фолк певицата Сани? Вижте с какво се занимава сега

Популярната в близкото минало попфолк звезда Сани, която взриви фолккласациите преди 20-ина години с тоталния си шлагер " Ах, банана “, в днешни дни е доста изменена и е сериозна млада дама - магистър по стопанска система, която от 15 години е маркетинг специалист на " Летище София “.

Някогашната чалга хала отделя цялото си свободно време на щерка си Деа, която през април ще стане на 12 година Това обаче никога не пречи на Сани да си спомня с трогване своите детски години, през които се е била посветила на разнообразни увлечения. Още като ученичка тя събира марки, както и множеството й връстници. Разменят си ги по съседски и в учебно заведение, а всяко вървене до пощенския клон за следващата " доза “ попълнение е същинско събитие.

Оттогава в родния Кюстендил при родителите си тя още пази няколко албума, в които грижливо са подредени по серии. За певицата изключително скъпи са миговете на мемоари от това детско въодушевление, свързани с чувството приятната страст. Като всички момиченца не я подминало и сбирането на салфетки, а също и картинки от дъвки, като най-ценни били тези от " Кореком “.

Когато дружно с приятелката си и колежка Ина ( " Зелено, зелено “) се местят да живеят в София, към този момент подписали продуцентските си контракти с " Ара “, Сани последователно стартира да носи една по една, през годините, картини, рисувани от татко й, художника Петьр Панов.  " Едно от първите неща, които сложих на стената още в първия апартамент, който наех независимо, беше негов акварел. “ Сега в просторното й жилище могат да бъдат видени много негови произведения, в това число дърворезби.

" Татко към този момент е възрастен и не рисува, само че ми е подарил доста негови неща, които боготворя! Закачени са из целия ми апартамент, някои са прибрани и следва да бъдат рамкирани, а по-късно да им намеря уместно място... Общо са може би към тридесет “, уточнява с горделивост.

Когато се ражда щерка й и поотрасва, момиченцето стартира да събира " куклите чудовища “ (monster high). A Сани също ce увлича по тях и по този начин двете - майка и щерка, дружно се радват на всяка нова облага от Призрачна Vandala Doubloons до двуглавата Мател от Големия заплашителен риф. " Те са грозни, само че доста ефектни. В сбирката имаме може би 20-ина, само че щерка ми порасна и спря да се интересува от тях, а дружно с нейното въодушевление отмина и моето “, признава тя.

Затова пък е забавна историята по какъв начин са почнали да ги събират:  " Една Коледа бяхме в Кюстендил и щерка ми се разболя от пневмония. Приеха ни в локалната болница, а татко й идваше да я вижда от София и всякога й носеше такава кукла. Това сложи начало на сбирката “. Сега всички те са прибрани в долап под леглото дружно с други играчки на Деа.

От времената на фолкаджийската си популярност Наталия, както е рожденото й име, пази някои мемоари от обичта на многочислените си почитатели плюшени играчки дружно със стотици картички. Всичко това е прибрано съответно в дома й в Кюстендил дружно с музикалните й награди: " Не се връщам към тези неща, тъй като това към този момент е затворена страница за мен “. Тяхното място са заели други плюшени играчки тези на дъщеря й.  " Подарявани са й и с мотив, и без мотив, само че аз също доста ги одобрявам “, разказва ретро звездата. И издава, че изключително си пада по доста огромните " плюшковци “, тъй като може да се гyшкат и да се употребяват вместо възглавници, написа " България Днес “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР